Je allround kapster
en  visagiste aan huis!

Thuis geknipt worden? Maak een afspraak. Bel 06 486 176 58

Vind je het ook lastig om een afspraak te plannen bij de kapper voor het hele gezin? Dan biedt Pietsje's Haar & Make up de perfecte oplossing. Pietsje's Haar & Make up komt bij je thuis wanneer het jou uitkomt, dus ook 's avonds, voor een scherpe prijs

Kapper aan huis

Door de flexibele werktijden van Pietsje's Haar & Make up is er altijd wel een mogelijkheid om een afspraak te maken. Geen lange wachttijden in een kapperszaak of oppas regelen voor je kinderen. Gewoon vertrouwd in je eigen omgeving geknipt, met alle gemakken van een professionele kapster.

Er perfect uitzien op die bijzondere dag

Naast de gewone dagelijkse verzorging van je kapsel, staat Pietsje je ook graag bij op bijvoorbeeld je trouwdag of een andere speciale feestdag, zowel bij de make-up als je kapsel.

Professioneel haarstyliste en visagiste

Pietsje heeft het vak geleerd in trendsettende salons en daarnaast houdt ze haar kennis regelmatig bij en blijft ze op de hoogte van de laatste trends d.m.v. cursussen en gespecialiseerde workshops.

Pietsje heeft een cursus gevolgd bij Sacha Beuk. Haar sjaals werden gebruikt bij het tv-programma ‘Looking Good’. Pietsje's Haar & Make up werkt met de professionele producten van Goldwell. Pietsje's Haar & Make up is niet alleen werkzaam in Smallingerland maar komt ook in de omliggende dorpen.